Schermafbeelding 2013-01-24 om 15.37.09

LOS staat voor ‘Leren en Organiseren met Sociale media’. Het MAKEN: we werken resultaatgericht, we creëren een concreet product, een ontwerp voor een leerproces of … een caseboek. Losmaken staat ook voor de ambitie om beweging te creëren in organisaties en netwerken, we willen iets losmaken met behulp van social media. We zoeken waar de energie zit en sluiten daar bij aan. Om vervolgens een vraagstuk te verhelderen, met nieuwe ideeën te komen, een bijzondere aanpak te initiëren …

We vormen een netwerk en het scala van leer- en veranderprocessen waar we ons mee bezig houden is breed: van informeel leren door professionals in communities tot meer formele trajecten in organisaties of onderwijssituaties. We zijn allemaal gedreven en bevlogen experts en vinden collegiale kennisuitwisseling, experimenteren en innoveren belangrijk. We delen ervaringen, denken met elkaar mee en werken samen aan projecten. We experimenteren met sociale media tools, verkennen nieuwe vraagstukken die op ons pad komen, verdiepen onze expertise als het gaat om online leren en faciliteren en starten gezamenlijke initiatieven. De samenwerking heeft het boek ‘Omdat het werkt!’ opgeleverd: 11 praktijkcasussen over leren met sociale media. Je kunt het hier gratis (in ruil voor een tweet) downloaden.

Schermafbeelding 2013-01-24 om 15.38.09

Zin om aan te sluiten? Dat kan! Je bent van harte welkom in onze LinkedIn groep waar we  uitwisselen over praktijkervaringen, vraagstukken en nieuwe gedachtespinsels.