Teamtools Online

Schermafbeelding 2014-05-21 om 17.06.3750 oefeningen met App en Web

Het boek is er!! Laagdrempelig. Praktijkgericht. Met dit boek willen Martijn Vroemen en ik jou stimuleren om (nog) meer gebruik te gaan maken van online werkvormen en tools in het werken met teams.

We geloven er in dat teams veel effectiever kunnen werken door beter gebruik te maken van online hulpmiddelen voor samenwerking, communicatie en gezamenlijk leren. En die stap is echt niet zo moeilijk!

Teamtools Online is een oefeningenboek dat niet bang is voor het internet. E-mail, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van mensen die samenwerken. . . In dit boek vind je 50 inspirerende oefeningen waarbij u online tools kunt inzetten. Er zijn laagdrempelige werkvormen die u misschien al kent, maar nu met de uitnodiging deze te verrijken met een tool op het web. En er zijn werkvormen die geheel online zijn, voor wie de uitdaging aandurft.

Vrijwel alle oefeningen kunnen zonder professionele begeleiding gedaan worden. Je hoeft dus geen trainer te zijn om er gebruik van te kunnen maken. Ben je een teamlid en heb je het gevoel dat de samenwerking wel effectiever kan? Heb je een klein beetje affiniteit met online? Zin om er een beetje in te duiken en eens iets nieuws te proberen? En geloof je in de kracht van actieve werkvormen? Dan zou ik zeggen… laat je inspireren door de werkvormen in dit boek!

Hier kun je het boek kopen.

Heb je graag een klein opstapje om vervolgens zelf te gaan experimenteren? Op 17 juni organiseren we een korte workshop over het gebruik van tools voor teams. Hier vind je meer informatie over deze workshop.