Schermafbeelding 2013-12-15 om 16.57.22

Eerste workshop: 18 februari 2014! Meld je nu aan!

In januari 2014 verschijnt Teamtools Online, een oefeningenboek dat niet bang is voor het internet. Email, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van mensen die samenwerken. Waarom gebruiken we deze tools dan zo spaarzaam als het om samenleren gaat? Veel trainers hebben nog behoorlijk wat schroom om bij opleiding en teamcoaching het internet op te gaan. Jammer, want de mogelijkheden met App en Web zijn eindeloos. Met de 50 oefeningen uit Teamtools Online haal je teamontwikkeling uit het vergaderlokaal náár de dagelijkse realiteit. Nu bieden de auteurs een kennismakingsworkshop aan. Voor iedere team(bege)leider die met teams ‘online’ wil leren en werken.

Zie je op tegen het gebruik van sociale media en online tools bij teamwerk en teamleren? Dan is dit je kans om je entree te maken in de wereld van Teamtools Online.

Inhoud van de workshop

Eigenlijk begint de workshop al voordat we elkaar ontmoeten: online! We nodigen je uit om alvast via eenvoudige online tools met elkaar kennis te maken. Tijdens de workshop verkennen we de mogelijkheden om met Web en App te leren en werken in teams. In ieder geval zullen we oefenen met de volgende tools (allemaal gratis beschikbaar): WhatsApp, Twitter, Padlet, Pinterest, Dropbox en Dipity.

In het tweede deel van de middag zul je als deelnemer concreet werken aan “de volgende stap online” met jouw team. Dat kan een team zijn waaraan je leiding geeft, of waar je op (als deelnemer of als trainer) een begeleidende rol in speelt. We zullen de resultaten daarvan met elkaar delen enkele weken na de workshop. Dit doen we uiteraard…. online, met onze zelf gecreëerde werkomgeving!

Duur: Eén middag (13.00 – 17.00). De voorbereiding vraagt ongeveer een uur werk. Ook vragen we na afloop om ervaringen te delen met de groep.
Datum: 18 februari 2014 en 13 maart 2014 (je kunt dus kiezen).
Locatie: conferentieoord in het midden van het land.
Trainers: Sibrenne Wagenaar en Martijn Vroemen
Deelnemers: teamtrainers, teamcoaches en teamleiders – maximaal 18 deelnemers
Kosten: € 275,- (ex Btw). Voor zelfstandigen/ZZP-ers geldt een korting van € 50,–

Je ontvangt tevens gratis het boek Teamtools Online!

Meld je nu aan of vraag informatie bij:

wagenaar@link2learn.eu / 06 – 2369 2942
martijn@vroemen.org / 06 – 5321 4501