Ik werk als ontwerper, trainer, adviseur en onderzoeker. Leren is de kern van wat ik doe. Ik hou me bezig met het ontwerpen en faciliteren van krachtige leerprocessen. Waarbij ik sterk geloof in de werkomgeving als leeromgeving. Wat me fascineert is hoe mensen samen op inspirerende en innovatieve ideeen kunnen komen. Hoe men vanuit passie en betrokkenheid tot bijzondere prestaties kan komen. En hoe ik kan bijdragen aan krachtige leermomenten, betere samenwerking en collectieve ontwikkeling. Mijn inspiratie haal ik uit schrijven, participeren op het web, samenwerken met andere professionals, lezen en werken aan nieuwe vraagstukken uit de praktijk.

Mijn stijl: Hoewel ik heel planmatig kan werken, hou ik van verkennen en ontdekken. Ik geloof in de kracht van een reflectieve praktijk en kan klanten en medewerkers goed stimuleren waardevolle elementen te pakken, successen te zien, om op basis van aanwezige talenten een volgende stap te zetten. Ik ben een optimist en zet deze kracht in om anderen te enthousiasmeren. Ik geef niet zomaar op, heb de lat hoog en duik graag in iets nieuws, onduidelijks, wellicht verrassende.

Wil je meer over mij weten, dan kun je ook hier eens (naar) kijken:

  • Profiel op LinkedIn: werkervaring, cv en groepen waar ik bij ben aangesloten.
  • Twitter: tweets over mijn inspiratie en ideeën.
  • En nu online: het bedrijf dat ik samen met Joitske Hulsebosch run, gericht op ‘leren en veranderen met sociale media’.
  • Campus leerarchitectuur: een plek waar ik met anderen werk aan ‘leren in netwerken’
  • Blog van NVO2: een plek voor blogs over sociale media voor trainers.

Naast toegankelijke blogposts heb ik ook een aantal artikelen en boeken op mijn naam staan. Hier vind je een overzicht.

Deze film is gemaakt door Profielfilm.