Doe mee met de leergang ‘Sociale media voor Leren en Veranderen in Organisaties en Netwerken’!

Wil jij ook de kracht van sociale media inzetten voor leren en veranderen in organisaties? Heb je zin om daar een eigen visie op te ontwikkelen? Wij (Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar) reiken je de praktische handvaten aan voor informeel leren en leren in netwerken. In januari 2014 gaat er weer een nieuwe groep van start en je kunt je er nog voor aanmelden!

Schermafbeelding 2013-01-24 om 14.38.40

De leergang heeft een doorlooptijd van 8 maanden en is gericht op:

  • Slim gebruiken van sociale media binnen je eigen werksituatie;
  • Ontwikkelen van inzicht en handigheid in tools, modellen en trends;
  • Leren ontwerpen van effectieve interventies voor online leren;
  • Verbeteren van vaardigheden voor online en sociaal leren.

Enkele reacties van deelnemers die je voorgingen:

Een wereld van tools gaat voor me open, maar ik leer vooral veel over hoe al die tools goed in te zetten. Leren en veranderingsprocessen zijn natuurlijk toch mensen werk, en dat komt duidelijk aan de orde. Leuk ook om met een klantgerichte casus bezig te zijn, zodat je gelijk toepast wat je leert.

De leergang biedt mij nieuwe praktische handvaten om informeel leren en leren op de werkplek in te vullen. Natuurlijk is er aandacht voor het verkennen van allerlei tools maar de grootste waarde voor mij zit in het stimuleren van communities om kennis te delen en hoe je dit kunt aanpakken.

De begeleiding is super: deze drie professionals hebben overal antwoorden op ook al laten ze het je soms zelf ontdekken. Zij besteden ongelooflijk veel aandacht aan allerhande aspecten van de leergang, en zijn altijd aanwezig als je ze nodig hebt – of eerder!

Op de site van En nu online vind je hierover meer informatie over deze leergang. Wil je eerst eens met ons kennismaken? Dan kan het leuk zijn om aan een workshop of webinar mee te doen? Wat zit er bijvoorbeeld aan te komen? Een workshop ‘screencasten’, ‘bloggen’ en ‘een online leertraject in 1 dag’.

Ennuonline verzorgt leergangen en webinars.